Im having issues to set up my GPS devices

  • 1
  • Problem
  • Updated 6 months ago
Im having issues to set up my GPS devices, i followed the process, assigned, register, and set up apn, but still are not able to establish connection, i can not track any of my devices online on any of my apps yet, can you help?
Photo of Christian Garcia

Christian Garcia

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 6 months ago

  • 1
Photo of Norma Pavao

Norma Pavao, Official Rep

  • 131 Posts
  • 2 Reply Likes
Hello Christian,

Can you provide more specifics, first can you provide your account ID and the ICCID in question?  Can you also provide details on the device the SIM is in?  What did you define at the APN?

Thank you,
Norma 
Neo Team
Photo of Christian Garcia

Christian Garcia

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
IMSI:
204043398341935

MSISDN:
11836111928

ICCID:
89185000171133980096

Service name:
NEO22745

Current IP:


APN:

neo.iot.net

Trying to set up in GPS devices, LK209C, LK208, LK100, LK106, and in a Kids Watch GPS, im looking in the boxes, and i dont see any models or PN


Im sure devices works, because i have been using them with celphone Sim cards

The issues im having is with Data Session, it says : Never established data session

  Network status: Network is up

    Provisioning

Data - Allowed 

SMS - Allowed 



    Registration

Last registration at: 2018-06-05 12:48:30
Last deregistration at: 



    Data session: Never established data session
Photo of Norma Pavao

Norma Pavao, Official Rep

  • 131 Posts
  • 2 Reply Likes
Hi Christian,

Thank you for providing the details, I do see the device registering no the network but I do not see it is attempting to start a data session.  Do you have an unlocked phone where you can place the SIM and configure the APN to see if the behavior changes?  I am curious to see if the result is the same.

Regards,
Norma
Neo Team
Photo of Norma Pavao

Norma Pavao, Official Rep

  • 131 Posts
  • 2 Reply Likes
Hello Christian,

I checked our logs again to see if there is a change with the device behavior.  I am not observing any change.  What I do see is that the device is only completing part of transmission in order to transmit data.  Can you confirm the signal strength of the device?

Regards,
Norma
Neo Team